Lauri-Tapio Korhonen myyntitiimiimme vastaamaan valmistavan teollisuuden ratkaisumyynnistä

kirjoittaja | syys 29, 2021 | Cloudilaiset, Uutiset

Lauri-Tapio Korhonen on aloittanut elokuun lopussa myyntitiimissämme. Lauri-Tapio vastaa valmistavan teollisuuden ratkaisumyynnistä ja tulee olemaan apuna digitalisoituvassa teollisuudessa puhumassa IT:tä selkokielellä. Myynnistä hänellä löytyy kokemusta lähes 20 vuotta laajasti eri toimialoilta. Tekniikka on ollut myös vahvasti kiinnostuksen kohteena, mikä lisäsi halukkuutta siirtyä pilvipalveluiden myynnin pariin.

Myyntiä on tullut harjoiteltua vuodesta 2004 lähtien. Olen myynyt tuotteita ja palveluita kuluttajille ja yrityksille, erilaisilla summilla ja myyntikulmilla. Yritysten maantieteelliset sijainnit ovat vaihdelleet Helsingistä Ivaloon ja koko startupeista top10-pörssiyhtiöihin. Edellisessä työssä Fonectalla toimin mm. kenttä- ja telesalestiimien esimiehenä, Lauri-Tapio kertoo.

 

Tekniikasta olen ollut kiinnostunut koko ikäni. Armeijassa sain erikoiskoulutuksen viestijärjestelmiin ja niiden ylläpitoon. Tampereen Teknillisellä Yliopistolla tuli myös jokunen vuosi luettua sähkötekniikkaa, turvallisuustekniikkaa ja tuotantotaloutta, Lauri-Tapio jatkaa.

Vapaa-ajalla Lauri-Tapiolla on menoa ja meininkiä. Aktiivinen elämäntyyli pitää sisällään paljon liikuntaa sekä matkustelua.

Kesällä pelaan rantalentopalloa, talvella hiihdän, laskettelen, pelaan lentopalloa ja käyn Kaupinojalla avantosaunomassa. Lihaskunto pysyy yllä kuntosalin ryhmäliikunnoilla ja vapaat viikonloput täyttyy monesti maanpuolustuskursseilla. Lomalla pyrin aina lähtemään ulkomaille ja kohteita on samalla lomareissulla yleensä useampia, Lauri-Tapio kertoo.

Odotukset Magic Cloudilla työskentelystä ovat korkealla ja Lauri-Tapio odottaa pääsevänsä kehittämään pilvipalveluiden myyntiä.

Odotan pääseväni luomaan uutta tapaa työskennellä pilvipalveluiden myynnissä. Myös tarjottavien palveluiden, yritysimagon ja markkinoinnin suunnitteluun osallistuminen tuo tärkeää lisäsisältöä työhöni. Hyvää asennetta huokuvat kollegat kruunaavat kokonaisuuden!

 

Magic Cloud vaikutti yritykseltä, jolla on markkinoiden tarpeita vastaavia ja teknologisesti ajantasaisia ratkaisuja. Imago, laatu ja yhteishenki olivat myös tärkeitä valintakriteereita, Lauri-Tapio kuvailee.

Magic Cloud on Kasvu Openissa TOP 60 -kasvuyritysten joukossa!
Keskitetty lokienhallinta ratkaisuna estämään pitkät palvelukatkot
Taianomaiset pikkujoulut korkeuksissa!
Taianomaiset pikkujoulut korkeuksissa!

Vietimme tainomaisia pikkujouluja koko Magic Groupin voimin! Pikkujouluja vietettiin yhdessä sisaryhtiömme Micro Magicin kanssa, kuten aikaisempinakin vuosina. Tämä oli ensimmäinen kokoontuminen pitkään aikaan, joten kaikki odottivat pikkujouluja innolla. Aloitimme...

Magic Cloud on Kasvu Openissa TOP 60 -kasvuyritysten joukossa!
Magic Cloud on Kasvu Openissa TOP 60 -kasvuyritysten joukossa!

Magic Cloud on valittu TOP 60 -kasvuyritysten joukkoon Kasvu Openissa. Kasvu Openiin haki tänä vuonna 529 yritystä, joista 219 valittiin Kasvupoluille. Näistä 219 yrityksestä tuomaristo sekä sparraajien palautteet määrittelivät jatkoon pääsijät TOP 60 -kasvuyrityksen...

Magic Cloud on mukana Kasvu Openin Pirkanmaan kasvupolulla
Magic Cloud on mukana Kasvu Openin Pirkanmaan kasvupolulla

Kasvu Open on yritysten maksuton sparrausohjelma, jonka tavoitteena on tukea yritysten liiketoiminnan kehittymistä ja kasvua. Yritykset voivat hakea mukaan kasvupoluille sparrattaviksi. Magic Cloud valittiin mukaan Pirkanmaan kasvupolulle, johon valittiin yhteensä 15...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi