Etätyöpöytä on moderni ratkaisu etätyöskentelyyn

Etätyöpöytä.

Etätyöpöytä tai DaaS (Desktop as a Service) on nykyaikainen, joustava ja helposti hallittava palvelu, joka mahdollistaa työskentelyn laite- ja paikkariippumattomasti. Pilvipalvelun tarkoitus on sujuvoittaa arkea ylläpitovapaalla ympäristöllä, jonka tietoturvasta vastaa alan kovimmat ammattilaiset. Siirry huolettomampaan ja tehokkaampaan tapaan työskennellä!

Etätyöpöytä on tietoturvallinen ja käyttäjäystävällinen tapa työskennellä

Koska etätyöpöytä toimii pilvessä, tulee sen mukana tietenkin kaikki pilvipalveluiden hyödyt. Pilvipalveluille ominaiseen tapaan myös etätyöpöytä on käyttäjälleen huoleton ja hyvin tietoturvallinen palvelu, jonka avulla aika ja energia pystytään kohdentamaan omaan osaamiseen tekniikan kanssa säätämisen sijaan. Pitkälle kehitettyjen etätyöpöytäratkaisuiden avulla raskaammatkin, laitteistolta paljon vaativat työtehtävät pystytään siirtämään pilveen ja sen myötä mahdollistamaan sujuvampi arki.

Alan asiantuntijoiden suunnittelema ja loppuun asti kehitetty etätyöpöytä täyttää tietoturvan puolesta kaikki vaatimukset, joita perinteisellä työasemalla ylläpidetään. Toisinaan etätyöpöytä voi olla jopa yrityksen sisään rakennettua fyysistä infraa tietoturvallisempi, sillä pilvipalveluntarjoajilla on usein yksittäistä yritystä kattavammat resurssit tietoturvan takaamiseksi.

Suomen johtava etätyöpöytä – MagicDesk

Tarjoamme kaiken kattavana etätyöpöytänä MagicDesk pilvipalvelua, jonka lukuisat hyödyt helpottavat asiakkaidemme arkea päivittäisessä työskentelyssä. Nappaa kiinteällä kuukausikorvauksella jatkuvasti kehittyvä pilvessä toimiva työpöytä, joka on palveluna täysin ylläpitovapaa ja jossa tukenasi on suomenkielinen, asiantunteva asiakaspalvelu.

Kiinnostuitko ketterästä ja tietoturvallisesta etätyöskentelystä?
Ota yhteyttä!

KIMMO HAAPAVUORI

Liiketoimintajohtaja