Vaasan kaupunki

Muut

Magic SafeMail tuo vaivatonta turvallisuutta

”Magic SafeMailissa hyvää on, että vaikka käytössä on tavallaan sähköpostin lisäosa, sen käyttäminen ei kuitenkaan vie yhtään lisää työaikaa.”
– Marika Niittykoski, johtava velkaneuvoja

Vaasan kaupunki otti vuoden 2016 alussa käyttöönsä Magic SafeMail -sähköpostin salauspalvelun. Kaupungin johtava velkaneuvoja Marika Niittykoski on tyytyväinen salauspalvelun käyttämisen helppouteen.

– Magic SafeMailissa hyvää on, että vaikka käytössä on tavallaan sähköpostin lisäosa, sen käyttäminen ei kuitenkaan vie yhtään lisää työaikaa, Niittykoski toteaa.

Niittykoski kertoo Magic SafeMailin soveltuvan hyvin heidän tarpeisiinsa ehdottoman luottamuksellisten tietojen lähettämisessä. Vaasan kaupungin velkaneuvonnan tapauksessa salausta tarvitsevia viestejä lähetetään useimmiten samoille vastaanottajille, jolloin sähköpostiohjelma ehdottaa jo valmiiksi salattujen viestien osoitteita osoitekirjasta.

Magic SafeMail salaa viestiyhteyden molempiin suuntiin, jolloin myös salattuun sähköpostiin vastaaminen on turvallista. Palvelussa viestin vastaanottajasta voidaan lisäksi halutessa varmistua

– Salauspalvelun käyttäminen tuo turvallisuuden tunnetta, kun tiedän, että lähettämäni ehdottoman luottamuksellinen sähköposti on varmasti salattu, Niittykoski kertoo.

Vaasan kaupunki

Vaasa on vajaan 70000 asukkaan kaupunki ja Pohjanmaan maakuntakeskus, joka sijaitsee Pohjanlahden rannikolla Pohjanmaan maakunnassa. Vaasa on yliopistokaupunki ja merkittävä suomenruotsalaisen kulttuurin keskus.

Käytössä olevat palvelut:
Julkiselle sektorille
Sähköpostin salaus

Hämeenkyrön Ikkunatehdas
SunProfit Oy

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kaupunki

Tärkeimpiä seikkoja ovat palvelun toimivuus ja sen skaalautuvuus tarpeisiimme – Jyri Mäntylä, kaupunginsihteeri
Nummelan Tilikulma Oy

Nummelan Tilikulma Oy

Magic Cloudin kaverit ymmärtävät asiakkaan tarpeet eikä meille tule yllättäviä laskuja – Leila Laaksonen
Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy

Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy

Luotan Magic Cloudin miehiin sataprosenttisesti. He tietävät täsmälleen tarpeemme ja osaavat nopeasti ja varmasti sanoa, mikä ratkaisu on meille paras. – Sirpa Koponen