SunProfit Oy

Keskisuuret yritykset

Ammattitaitoinen ja rento ilmapiiri luo vahvan pohjan yhteistyölle

”Siirtämällä työvälineemme pilveen, halusimme varmistaa joustavan ja parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.”
– Mikko Karhinen, toimitusjohtaja

Yrityspalvelu Sunprofitin asiakkaina on paljon yrittäjiä, jotka ymmärrettävästi haluavat keskittyä omaan liiketoimintaansa, eikä aikaa tai energiaa jää aina ”paperiasioille”. Tällöin taloushallinnon asioita hoidetaan usein virka-ajan ulkopuolella. Magic Cloudin pilvipalvelut vastaavat SunProfit Oy:n lähtökohtiin ja tarpeisiin, sillä pilvessä ohjelmistoihin ja tiedostoihin on pääsy ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

– Siirtämällä työvälineemme pilveen, halusimme varmistaa joustavan ja parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme. Toisena tavoitteenamme oli säästää omaa aikaamme IT-asioissa, jotta voisimme keskittyä entistä paremmin ydinosaamiseemme. Halusimme myös olla varmoja siitä, että tietoturva-asiat hoidetaan asianmukaisesti, kertoo Yrityspalvelu Sunprofitin toimitusjohtaja Mikko Karhinen.

Ratkaisevia tekijöitä Magic Cloudin palveluihin päätymisessä olivat yksilöllisesti räätälöitävät ratkaisut, jotka vastaavat yrityksen tarpeita. Sunprofitilla on käytössä MagicDesk-pilvipalvelu, joka on kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksen tietotekniikkaan. Atsoftin Asteri –ohjelmisto on täysihoidossa Magic Cloudin konesalissa ja viestintäratkaisuna on MagicMail-sähköpostipalvelu.

– Tuen tavoitettavuuteen ja sen laatuun olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Pienimmätkin ongelmat otetaan riittävällä vakavuudella ja päivityksistä informoidaan asiakasta hyvissä ajoin ja myös mahdollisista ongelmatilanteista raportoidaan avoimesti.

Tärkeimmiksi asioiksi yritysten välisessä yhteistyössä Mikko Karhinen nostaa Magic Groupin ammattitaidon ja vahvan kokemuksen tilitoimistoalan IT-ympäristöistä. Myös asiakaspalvelun tavoitettavuus on ensiarvoisen tärkeää.

– Meille on erittäin tärkeää, että asiakaspalvelu on joustavasti tavoitettavissa ja asiat hoidetaan kerralla kuntoon. Micro Magicilla ja Magic Cloudilla on ammattitaitoiset ja rennot tekijät, joiden kanssa on helppo asioida.

Yrityspalvelu SunProfit Oy

Yrityspalvelu Sunprofit Oy on tilitoimisto, joka toimii Jyväskylän kupeessa Vaajakoskella, sekä Tuusulassa. Sunprofit on innovatiivinen yritys, joka tarjoaa taloushallintopalveluita kokonaisvaltaisesti. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaalleen reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudesta, ajasta ja paikasta riippumatta.

Käytössä olevat palvelut:
Tiedostojen jakaminen
Ohjelmisto-hosting
IT- ja tukipalvelut
Tilitoimistoille

Vaasan kaupunki
Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

CADMATIC

CADMATIC

CAD-virtualisointi mahdollistaa CAD-ohjelmistojen saavutettavuuden ja suunnittelun missä tahansa päätelaitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippumatta. –Timo Riisiö, Customer Service Director
TietoAkseli Group

TietoAkseli Group

Suosittelen Magic Cloudia tilanteisiin, jossa kaivataan ketterää kotimaista toimijaa, joka kykenee tarjoamaan ohjelmistohosting-ratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin. Palveluiden hinnoittelu on kohdallaan ja osaaminen ei lopu kesken. – Tero Anttila, tekninen johtaja
Acquit Oy

Acquit Oy

Jos en paremmin tietäisi, niin voisin luulla meidän olevan Magic Cloudin ainoa asiakas, sillä niin hyvin tukipalvelun henkilökunta on heti ajan tasalla meidän tilanteesta, kun olemme yhteydessä – Tarja Lamberg, toimitusjohtaja, Acquit Oy