Profitas

Teollisuusyritykset

Magic Cloudin pilvi mahdollistaa Windows-ohjelman käyttämisen Mac-päätteillä

”Meidän ei tarvitse huolehtia omista palvelimista ja päivityksistä; aiomme olla huolettomia nyt ja jatkossa!”
– Eija Majuri, hallituksen puheenjohtaja

Mepco nopeuttaa ja tehostaa tilitoimiston ja asiakkaan työtä

Tilipalvelu Profitas siirtyi vanhasta palkanlaskentaohjelmistostaan Magic Cloudin pilvipalvelusta tarjottavaan Mepco-palkanlaskentaohjelmaan. Mepco vakuutti Profitaksen Eija Majurin ja Mari Liikasen niin ominaisuuksiltaan, käytettävyydeltään kuin kollegoiden suosituksista.

-Kollegoilta kyseltäessä päädyttiin aina siihen, että jos parhaan palkkaohjelmiston haluatte, se on Mepco, Eija Majuri kertoo.

Ennen kaikkea Mepco-ohjelmisto tehostaa ja nopeuttaa Profitaksen asiakkailleen tekemää palkanlaskentaa, sillä Profitas pyrkii siihen, että asiakkaiden toimittamat palkanlaskenta-aineistot siirtyvät sähköisesti suoraan suojattuun tietokantaan. Tällöin esimerkiksi käsinkirjoitettujen vuorolistojen tulkitseminen jää historiaan.

Palkanlaskijan monipuolisemman työvälineen lisäksi Mepco säästää myös Profitaksen asiakkaan työaikaa: asiakkaan palkansaajat voivat esimerkiksi itse kirjata tuntinsa ja lomatoiveensa Mepco HRM Web -sovellukseen, josta esimies voi ne saman tien tarkistaa ja hyväksyä.

Majuri kuitenkin huomauttaa, ettei hyväkään ohjelma poista ammattitaidon merkitystä. Laaja ymmärrys palkanlaskennasta ja palkanlaskentaohjelmistojen käyttämisestä myös nopeuttaa Mepcon käyttöönottoa.

-On ymmärrettävä, mitä on tekemässä. Tilitoimiston pitää edelleenkin ymmärtää palkanlaskentaa ja siihen liittyviä kerroksia.

Windows-ohjelmisto Mac-käyttäjille

Mac-laitteita työskentelyyn käyttävälle Profitakselle Mepcon käyttäminen ei olisi onnistunut ilman Magic Cloudin pilviratkaisua, joka mahdollistaa Windows-käyttöliittymälle tarkoitetun Mepcon käyttämisen pilvestä päätelaitteista riippumatta.

Pilvestä käytettävä Mepco ei myöskään vaadi tilitoimistolta omaa ostolisenssiä, sillä pilvipalvelusta käytettävän vuokralisenssin hinnoittelu perustuu käyttömäärään. Pilvipalveluna tarjottava Mepco soveltuu täten myös pienten tilitoimistojen käyttöön.

-Suosittelen ehdottomasti tätä konseptia! Mac-käyttäjinä meidän ei edes pitäisi pystyä käyttämään Mepcoa ja oma lisenssi olisi pienelle tilitoimistolle liian massiivinen.

Joustavaa työskentelyä ja ihmisläheistä tukipalvelua

Majuri kehuu Magic Cloudin pilvestä tarjottavaa Mepcoa yhdistelmäksi, joka mahdollistaa keskittymisen tilitoimiston omaan toimintaan. Samalla esimerkiksi etätyömahdollisuudet parantuvat.

-Emme ala itse atk-ihmisiksi, sillä meillä on ihan tarpeeksi tekemistä omassa työssämme. Lisäksi luotettavan yhteistyökumppanin kanssa GDPR-asioidenkin kanssa on helpompaa, kun tietää tietoturvan olevan kunnossa. Meidän ei tarvitse huolehtia omista palvelimista ja päivityksistä; aiomme olla huolettomia nyt ja jatkossa!

Majuri antaa erikoismaininnan sekä Magic Cloudin että Mepcon hyvälle asiakaspalvelulle. Hän kertoo, ettei ongelmien kanssa tarvitse olla yksin.

-On ihanaa, että on työkalut, jotka pelittää!

Tilipalvelu Profitas Oy

Tilipalvelu Profitas Oy on täyden palvelun tilitoimisto Hyvinkäällä. Profitaksen palveluihin kuuluvat kattavasti kaikki tilitoimistopalvelut, kuten palkanlaskenta, kirjanpito sekä vero- ja viranomaisasiat.

Käytössä olevat palvelut:
Ohjelmisto-hosting
Tilitoimistoille

Globe Hope
Hämeenkyrön Ikkunatehdas

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

CADMATIC

CADMATIC

CAD-virtualisointi mahdollistaa CAD-ohjelmistojen saavutettavuuden ja suunnittelun missä tahansa päätelaitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippumatta. –Timo Riisiö, Customer Service Director
TietoAkseli Group

TietoAkseli Group

Suosittelen Magic Cloudia tilanteisiin, jossa kaivataan ketterää kotimaista toimijaa, joka kykenee tarjoamaan ohjelmistohosting-ratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin. Palveluiden hinnoittelu on kohdallaan ja osaaminen ei lopu kesken. – Tero Anttila, tekninen johtaja
Acquit Oy

Acquit Oy

Jos en paremmin tietäisi, niin voisin luulla meidän olevan Magic Cloudin ainoa asiakas, sillä niin hyvin tukipalvelun henkilökunta on heti ajan tasalla meidän tilanteesta, kun olemme yhteydessä – Tarja Lamberg, toimitusjohtaja, Acquit Oy