Nummelan Tilikulma Oy

Muut

MagicMail siirsi Nummelan Tilikulman uuteen aikaan

Magic Cloudin kaverit ymmärtävät asiakkaan tarpeet eikä meille tule yllättäviä laskuja
– Leila Laaksonen

Aika MagicMailin käyttöönoton jälkeen oli Nummelan Tilikulmassa kuin uuden ajan alku: enää ei tarvinnut arvuutella ovatko sähköpostit menneet perille tai onko jokin viesti kadonnut matkan varrelle. Sähköpostipalvelun käyttöönotto oli vaivatonta ja se vastasi sille asetettuihin odotuksiin.

– Sähköpostien käyttöönotto sujui vaivattomasti ja opastus oli käytännönläheistä. Vanhat sähköpostit säilyivät tallessa ja uudet löytävät hyvin perille. Sähköpostitilaa on riittävästi, eikä roskapostia tule tehokkaan suodatuksen ansiosta, kuvailee Rauni Vilmunen Nummelan Tilikulmasta.

Nummelan Tilikulmalle on tärkeää, että IT-asiat toimivat nopeasti ja mutkattomasti, IT-kumppanin ystävällinen asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti, eikä tyhmiä kysymyksiä ei tunneta.

– Meillä ei ole aikaa eikä halua perehtyä IT–asioihin, vaan haluamme keskittyä omiin töihimme, kertoo Nummelan Tilikulman Leila Laaksonen.

– Magic Cloudin kaverit ymmärtävät asiakkaan tarpeet eikä meille tule yllättäviä laskuja. Palvelu on aina nopeaa ja ystävällistä, kehuu Leila.

Nummelan Tilikulma Oy

Nummelan Tilikulma Oy tarjoaa yksilöllisiä tilitoimistopalveluja eri aloilla toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille. Yritys palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti, pitkäaikaisella kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Käytössä olevat palvelut:
Sähköposti
Tilitoimistoille

Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy
Ikaalisten kaupunki

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kaupunki

Tärkeimpiä seikkoja ovat palvelun toimivuus ja sen skaalautuvuus tarpeisiimme – Jyri Mäntylä, kaupunginsihteeri
Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy

Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy

Luotan Magic Cloudin miehiin sataprosenttisesti. He tietävät täsmälleen tarpeemme ja osaavat nopeasti ja varmasti sanoa, mikä ratkaisu on meille paras. – Sirpa Koponen
Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki

Magic SafeMailissa hyvää on, että vaikka käytössä on tavallaan sähköpostin lisäosa, sen käyttäminen ei kuitenkaan vie yhtään lisää työaikaa. – Marika Niittykoski, johtava velkaneuvoja