Helsingin aikuisopisto

Asiakaskokemuksia

Magic Cloud on osaava, huolenpitävä ja välittävä kumppani.

-Hamid Mortazavi, tietohallintopäällikkö

Helsingin aikuisopisto etsi etätyön mahdollistavaa ratkaisua, jolla pääsee sisäjärjestelmiin turvallisesti. Erilaisten kartoitusten jälkeen Citrix Virtual Desktop tuntui parhaalta ratkaisulta, ja tähän osaavat tekijät löytyivät Magic Cloudilta. Lupaukset osaavasta, huolenpitävästä ja välittävästä kumppanista osoittautuivat todeksi.

Jo ensimmäisen tapaamisen pohjalta jäi sellainen kuva, että tässä on osaava, huolenpitävä ja välittävä kumppani, kuvailee Helsingin aikuisopiston tietohallintojohtaja Hamid Mortazavi.

Yhteistyö Magic Cloudin kanssa mahdollistaa noin 300 opettajalle sujuvan ja turvallisen työskentelyn etänä. Magic Cloud toimittaa palvelun kokonaisuutena, jossa yhdistyvät Magic Cloudin vahva Citrix- ja alustaosaaminen, tarvittavat pilviteknologiat sekä niiden jatkuva ylläpito.

 

Käsiä ei nosteta pystyyn, vaan halukkuutta ratkaisujen etsimiseen löytyy.

 

Hamidin mielestä yhteistyö on sujunut hyvin ja kaikki on hoidettu, mistä on sovittu. Erityisesti Hamid nostaa onnistumisena käyttöönoton, jossa Magic Cloudin asiantuntijoilla oli homma hyvin hallussa.

Pisteet Magic Cloudin asiantuntijoille hyvästä käyttöönotosta. He pystyivät ottamaan haltuun koko prosessin eikä ollut tilanteita, joissa kädet nostettaisiin pystyyn. Halukkuutta ratkaisujen etsintään löytyi, kertoo Hamid.

Helsingin aikuisopiston oma IT koostuu kolmesta henkilöstä. Päivittäisessä tekemisessään he ylläpitävät järjestelmiä sekä hoitavat käyttäjätukea. IT:tä halutaan kehittää ja viedä eteenpäin. Lähitulevaisuudessa keskitytään tietoturvan kehittämiseen.

 

Helsingin aikuisopisto

Opistoa ylläpitää Toimihenkilöjärjestöjen Opintoliitto TJO ry. Helsingin aikuisopisto on yksi Suomen suurimmista yksityisistä kansalaisopistoista ja kaikille avoin oppimisen ja hyvinvoinnin keskus. Vuosittain järjestetään yli 1000 kurssia yli 3000 opiskelijalle noin 300 opettajan voimin.

Abilita Oy