Globe Hope

Muut

Joustava ja avulias asiakaspalvelu saa rauhoittumaan ongelmatilanteissa

”Voimme luottaa siihen, että Magic Cloud hoitaa asiamme – nekin, joista emme itse osaa tai huomaa huolehtia.”
– Seija Lukkala, toimitusjohtaja

Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkala tiedostaa olevansa vaativa asiakas. Silloin, kun IT-palveluntarjoajan tukipuhelimeen on soitettava, on yleensä käsillä ongelmatilanne.

– Ongelmatilanteissa hermot alkavat helposti kiristyä. Kun Magic Cloudilta vastaa joku heidän loistavista asiakaspalvelijoistaan, niin itsekin rauhoittuu. Ja asia hoituu.

Globe Hopelle Magic Cloud asiantunteva IT-kumppani, jolla on vakiintuneet toimintatavat. Lukkala pitää Magic Cloudia vakuuttavana ja ketteränä toimijana, jonka kanssa voi tulla tutuiksi – johtoa myöten. Läheinen kumppanuus helpottaa kanssakäymistä ja ongelmatilanteiden hoitamista, sillä esimerkiksi palaverin sopiminen onnistuu helposti ja asioita voidaan käydä yhdessä läpi.

Lukkala kuvailee Magic Cloudin kanssa käytävää vuoropuhelua mutkattomaksi ja sujuvaksi. Magic Cloudin asiantuntemusta on voitu käyttää hyväksi ”hieman yli rajojenkin”.

– Vuosien varrella ei ole tullut edes mieleen kysyä vaikkapa varmuuskopiointien perään, vaan olen luottanut siihen, että Magic Cloud hoitaa asiamme – nekin, joista itse emme osaa tai huomaa huolehtia.

Globe Hope

Globe Hope on innovatiivinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Yksilöllisiä vaatteita, laukkuja ja asusteita tuottava yritys muokkaa edellisestä käyttötarkoituksestaan tarpeettomaksi jääneitä materiaaleja ja luo niistä uutta.

Käytössä olevat palvelut:
Ohjelmisto-hosting
Sähköposti

Profitas

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kaupunki

Tärkeimpiä seikkoja ovat palvelun toimivuus ja sen skaalautuvuus tarpeisiimme – Jyri Mäntylä, kaupunginsihteeri
Nummelan Tilikulma Oy

Nummelan Tilikulma Oy

Magic Cloudin kaverit ymmärtävät asiakkaan tarpeet eikä meille tule yllättäviä laskuja – Leila Laaksonen
Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy

Tilipalvelu Sirpa Koponen Oy

Luotan Magic Cloudin miehiin sataprosenttisesti. He tietävät täsmälleen tarpeemme ja osaavat nopeasti ja varmasti sanoa, mikä ratkaisu on meille paras. – Sirpa Koponen