Fiscales Oy

Keskisuuret yritykset

Ongelmatilanteiden hoitaminen mittaa pilvipalveluntarjoajan toimintakyvyn

Magic Cloud on aina askeleen edellä. Koen, että heidän asiakkaanaan myös minun yritykseni saa etumatkaa.
Erja Valtare, Tax Partner

Fiscales Oy:n Tax Partner Erja Valtare kertoo olevansa vaativa asiakas, joka vaihtaa helposti toiseen palveluntarjoajaan, mikäli asiat eivät suju moitteettomasti. Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori saa Erjalta kuitenkin vuolasta kiitosta.

– Tutustuin Timoon hänen aloitellessa teini-ikäisenä yritystoimintaansa. Timon osaaminen ja palveluasenne vakuuttivat minut ja tiedän, että voin luottaa yritykseni teknisen ylläpidon täysin Magic Cloudin käsiin.

Teknisten sovellusten varassa on yrityksen oman toiminnan lisäksi sen asiakkaiden toiminta, sillä sähköisten järjestelmien kaatuessa töitä ei voida tehdä ja tavoiteajat ylittyvät. Valtareen sanojen mukaan erityisesti ongelmatilanteiden hoitaminen mittaa palvelua tarjoavan yrityksen toimintakykyä. Magic Cloudille ei hänen mukaansa tarvitse kahdesti soittaa, vaan asiat hoidetaan heti henkilökohtaisesti ja hyvällä palveluasenteella.

Valtare kertookin arvostavansa kumppanuusyrityksessä ja sen toimijoissa erityisesti kahta asiaa: vastuullisuutta ja innovatiivisuutta.

– Timo Haapavuori ja Magic Cloud ovat aina askeleen edellä. Tämä mahdollistaa myös meille edellä olemisen ja omien asiakkaidemme odotusten ylittämisen!

Fiscales Oy

Fiscales Oy on verotuksen, yhtiöoikeuden ja laskentatoimen alan kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Yritys kuuluu kansainväliseen Nexia International -verkostoon, johon kuuluvat yhtiöt tarjoavat veroneuvontaa, tilintarkastuspalveluja, konsultointia, tilitoimistopalveluja ja yritysjärjestelyjä.

Käytössä olevat palvelut:
Sähköpostin salaus
Tiedostojen jakaminen
Ohjelmisto-hosting
Virtuaalipalvelimet
Tilitoimistoille

Ikaalisten kaupunki
TiliNeloset Oy

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

CADMATIC

CADMATIC

CAD-virtualisointi mahdollistaa CAD-ohjelmistojen saavutettavuuden ja suunnittelun missä tahansa päätelaitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippumatta. –Timo Riisiö, Customer Service Director
TietoAkseli Group

TietoAkseli Group

Suosittelen Magic Cloudia tilanteisiin, jossa kaivataan ketterää kotimaista toimijaa, joka kykenee tarjoamaan ohjelmistohosting-ratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin. Palveluiden hinnoittelu on kohdallaan ja osaaminen ei lopu kesken. – Tero Anttila, tekninen johtaja
Acquit Oy

Acquit Oy

Jos en paremmin tietäisi, niin voisin luulla meidän olevan Magic Cloudin ainoa asiakas, sillä niin hyvin tukipalvelun henkilökunta on heti ajan tasalla meidän tilanteesta, kun olemme yhteydessä – Tarja Lamberg, toimitusjohtaja, Acquit Oy