Aureco Oy

Keskisuuret yritykset

Läheinen suhde pilvipalvelukumppaniin ensiarvoisen tärkeää

Isoihin yrityksiin soittaessa saa kuunnella musiikkia linjalla pitkät tovit. Magic Cloudiin on helppo soittaa ja vastauksen saa saman tien.
– Lea Koivisto, toimitusjohtaja, Aureco Oy

Tilitoimisto Aurecossa halutaan keskittyä olennaiseen, yrityksen ydinliiketoimintaan. Yritys on ulkoistanut tietotekniset ratkaisunsa Magic Cloudin hoiviin. Yrityksen toimitusjohtaja Lea Koivisto painottaa läheisen IT-kumppanin tärkeyttä: on tärkeää, että yrityksen tietotekniset ratkaisut ovat yrityksen tarpeiden mukaisia ja ehdottoman toimivia.

– IT-maailma muuttuu jatkuvasti ja kun emme itse ole tekniikan ammattilaisia, on hyvä IT-kumppani kullan arvoinen, toteaa Lea Koivisto.

– Aina kun Magic Cloudiin soittaa, niin saa nopeaa ja käytännönläheistä palvelua. Ei tarvitse itse miettiä ja yrittää ratkoa juttuja, kun on tuki ja turva lähellä, jatkaa Kristiina Koivisto.

Aureco ei pyri kasvattamaan liiketoimintaa pelkän kasvamisen ilosta. Isot yritykset muuttuvat äkkiä kasvottomaksi jättiläiseksi, joiden kanssa asioiminen voi olla hankalaa. Aurecon ja Magic Cloudin toiminnassa tämä on yhteinen piirre, sillä molemmissa yrityksissä yritys ja asiakkaat tuntevat toisensa henkilökohtaisesti.

– On tärkeää, että jos eteen tulee jokin tietotekninen kysymys, tiedän heti kehen voin olla yhteydessä ja saan apua tarvittaessa nopeasti, kertoo Kristiina Koivisto.

Magic Cloud on toteuttanut Aurecolle MagicDesk-virtuaalityöpöytäympäristön. Ratkaisun ansiosta yrityksessä ei ole enää käytössä lainkaan perinteisiä työasemia, eikä yrityksen itsensä tarvitse huolehtia esimerkiksi toimisto- ohjelmiin, verkkoympäristöön ja tietoturvaan liittyvistä asioista.

Aureco Oy

Aureco Oy on tamperelainen pitkänlinjan, täyden palvelun tilitoimisto, jonka juuret ulottuvat 30 vuoden taakse. Aurecolle on tärkeää, että jokainen yrityksen asiakas on yksilö ja jokaisen asiakkaan taloushallinnolliset ratkaisut katsotaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Käytössä olevat palvelut:
Etätyöpöytä
Ohjelmisto-hosting
Tilitoimistoille

TiliNeloset Oy
Acquit Oy

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

CADMATIC

CADMATIC

CAD-virtualisointi mahdollistaa CAD-ohjelmistojen saavutettavuuden ja suunnittelun missä tahansa päätelaitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippumatta. –Timo Riisiö, Customer Service Director
TietoAkseli Group

TietoAkseli Group

Suosittelen Magic Cloudia tilanteisiin, jossa kaivataan ketterää kotimaista toimijaa, joka kykenee tarjoamaan ohjelmistohosting-ratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin. Palveluiden hinnoittelu on kohdallaan ja osaaminen ei lopu kesken. – Tero Anttila, tekninen johtaja
Acquit Oy

Acquit Oy

Jos en paremmin tietäisi, niin voisin luulla meidän olevan Magic Cloudin ainoa asiakas, sillä niin hyvin tukipalvelun henkilökunta on heti ajan tasalla meidän tilanteesta, kun olemme yhteydessä – Tarja Lamberg, toimitusjohtaja, Acquit Oy