Accountor HR Solutions Oy

Ohjelmistotalot

Magic Cloudin tarjoama pilvialusta takaa tuotteemme kehittyvän ja seuraavan asiakkaan tarpeita

”Yhteistyömme myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme Mepco HRM:n yhdessä turvallisen ja kehittyvän pilvipalvelukumppanin kanssa”.
– Markku Pekkola, hallituksen puheenjohtaja

Accountor HR Solutionsin ja Magic Cloudin yhteistyö juontaa juurensa yli vuosikymmenen taakse Tikon-ohjelmiston pilviratkaisuihin. Vuonna 2017 yritykset sopivat yhteistyöstä, jonka myötä Mepco HRM -palkka- ja henkilöstöhallintojärjestelmä on saatavilla Magic Cloudin ylläpitämänä pilvipalveluna.

Mepco HRM on yritysten, palveluntuottajien ja tilitoimistojen käyttöön soveltuva henkilöstö- ja palkkahallintojärjestelmä. Se vastaa suorituskykyä vaativiin HR- ja palkkahallinnon tehtäviin sekä esimerkiksi yrityksen osaamispääoman ja kurssien hallinnan tarpeisiin.

– Yhteistyömme myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme Mepco HRM:n yhdessä turvallisen ja kehittyvän pilvipalvelukumppanin kanssa, Accountor HR Solutions Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Pekkola kertoo.

Pilvipalveluna tarjottava Mepco HRM on niin henkilökunnan kuin esimiesten käytettävissä joustavasti ja päätelaiteriippumattomasti. Esimerkiksi palkanlaskijan tarvitsemat työvälineet ovat käytettävissä pilvestä. Lisäksi pilviratkaisu tarjoaa HR-hallinnon arkipäivää helpottavia toiminnallisuuksia myös palkansaajien käyttöön, sillä esimerkiksi lomahakemusten tekeminen ja poissaolojen kirjaaminen onnistuu vaivattomasti mobiilissa.

– Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Mepco HRM ja Magic Cloudin tarjoama pilvialusta kehittyvät ja seuraavat asiakkaan tarpeita myös tulevaisuudessa, Markku Pekkola lupaa.

Accountor HR Solutions Oy

Accountor HR Solutions

Accountor HR Solutions kehittää ja tarjoaa ensiluokkaisia sovellusratkaisuja työsuhteen koko elinkaaren sujuvaan hallintaan. Asiakkaiden sujuvan arjen selkäranka on Mepco HRM -järjestelmäkokonaisuus. Se on Suomen suosituin HR- ja palkkajärjestelmä, jota käyttää jo yli 450 suomalaista organisaatiota pk-yrityksistä usean tuhannen henkilön pörssiyrityksiin.

Accountor HR Solutions on osa Accountor-konsernia, jonka muodostavat Accountor, Accountor HR Solutions, Accountor Enterprise Solutions, Finago Procountor, Finago Tikon, MaraPlan, TyövuoroVelho, Ecom, eTasku ja Accountor ICT. Konserni tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja ja palveluja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan, työvuorojen suunnitteluun sekä henkilöstöhallintoon. Konsernin asiakkaat saavat markkinoiden laajimman ratkaisu-, palvelu- ja laitevalikoiman joustavasti ja kustannustehokkaasti yhden luukun takaa.

Käytössä olevat palvelut:
Ohjelmisto-hosting
Ohjelmistotaloille
Tilitoimistoille

TietoAkseli Group
EmCe Solution Partner Oy

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

Abilita Oy

Abilita Oy

Haimme luotettavaa ja joustavaa suomalaista kumppania, jonka kanssa pystyisimme rakentamaan asiakkaillemme nykyaikaisen pilvialustan. Valitsimme Magic Cloudin, jolla oli tarvittava osaaminen sekä halu lähteä rakentamaan Abilitan pilvipalveluja. – Frej Salmela, myyntijohtaja
Bitwise Oy

Bitwise Oy

Yhteistyömme avulla voimme keskittää voimavaramme ydinosaamisalueellemme. – Oskari Häkkinen, COO