Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709

Asiakaskokemuksia

Turun Tilikeskus-Yhtiöt Oy

Kasvollisuus ratkaiseva tekijä pilvipalvelukumppanin valinnassa

”Magic Cloud on kasvollinen toimija, joka tarttuu ja perehtyy asiakkaansa asioihin.”
– Tapio Peltomäki

Kuten moni pidempään toiminut yrittäjä muistaa, atk-palvelimia on saattanut pyöriä yrityksen omissa nurkissa siellä täällä ja tekninen ylläpito on ollut hajallaan. Näin muistelee myös Turun Tilikeskus-Yhtiöiden Tapio Peltomäki aikaa ennen yhteistyötä Magic Cloudin kanssa. Peltomäen yhteistyökumppani suositteli hänelle pilvipalvelukumppaniksi Magic Cloudia ja Haapavuoren veljeksiä, joiden kanssa yhteistyö lähti luontevasti liikkeelle.

Päätyessämme Magic Cloudiin tärkeänä päätöksen edistäjänä oli yrityksen kasvollisuus. Tiedämme, keitä nämä keltapaitaiset taikapojat ovat. Tiesin, että tässä yrityksessä saisimme hyvää ja henkilökohtaista kohtelua, suuren kasvottoman toimijan sijaan, Peltomäki kertoo.

Peltomäki arvostaa yhteistyöyrityksen kasvollisuutta myös oman yrityksensä kasvollisuuden kautta, sillä kasvollisuus ja asiakkaan tarpeiden kohtaaminen ovat myös hänen yrityksensä perusarvoja ja palvelun lähtökohtia. Erityisen tyytyväinen hän kertookin olevansa juuri Magic Cloudin lähestyttävyyteen ja henkilökohtaiseen palveluun. Magic Cloud on hänen mielestään luotettava kumppani, jonka henkilöihin saa suoran kontaktin ja asioihin on siten helppo vaikuttaa.

Magic Cloud tarjoaa Turun Tilikeskus-Yhtiöille kokonaisvaltaisen pilvipalveluratkaisun, josta on tullut osa tilikeskuksen arkea ja rutiineita. Peltomäki kiittelee lisäksi Magic Cloudin läsnäoloa ja kykyä tarttua asioihin rivakasti ja varmalla otteella.

En tiedä, mitä pitäisi tapahtua, että alkaisin harkita pilvipalvelukumppanin vaihtoa. Magic Cloudilla on hyvä, persoonallinen tapa toimia, eikä siihen ole kahta sanomista.

Turun Tilikeskus-Yhtiöt Oy

Turun Tilikeskus-Yhtiöt on Suomen n. 4000 tilitoimistosta seitsemänneksi suurin ja sen palveluvalikoima kattaa kaikki taloushallinnon palvelut. Tilikeskus-Yhtiöiden kaikki toimipisteet ovat Taloushallintoliiton auktorisoimia toimistoja.