Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709

Asiakaskokemuksia

Tilitoimisto Minna Väliaho Oy

Luotettavuus ja ammattitaito ovat hyvän yhteistyön perusta

“On helppo hengittää, kun ei tarvitse itse murehtia IT-asioista.”
– Minna Väliaho, toimitusjohtaja

Pilvipalveluun siirtyminen mieluisa vaihtoehto Tilitoimisto Minna Väliaholle, sillä tilitoimiston IT-ympäristön ylläpitäminen vaatii aikaa ja osaamista.

Toimistomme koneet olivat kesällä 2012 tulossa käyttöikänsä päähän ja niiden uusiminen ja päivitys oli ajankohtaista. Tässä kohtaa pilveen siirtyminen oli hyvä ja ajankohtainen vaihtoehto, kertoo toimitusjohtaja Minna Väliaho.

Tilitoimisto Minna Väliahon koko IT-ympäristö siirrettiin pilveen loppukesällä 2012, ja heille otettiin käyttöön monipuolinen ja vaivaton MagicDesk-pilvipalvelu.

– Yhteistyömme on sujunut hyvin. Tarvittaessa olemme saaneet apua puhelimitse ja palvelu on ollut ystävällistä ja nopeaa. Eikä meidän välillä vähän tyhmiinkin kysymyksiimme ole koskaan suhtauduttu alentuvasti tai väheksyen.

Tärkeimpinä asioina Minna Väliaho pitää Magic Cloudin palvelun luotettavuutta ja henkilöstön ammattitaitoa.

On helppo hengittää, kun ei tarvitse itse murehtia ihan kaikesta. Sovitut asiat on tehty aikataulujen mukaisesti.

Tilitoimisto Minna Väliaho Oy

Tilitoimisto Minna Väliaho Oy on  kankaanpääläinen tilitoimisto. Tilitoimisto Minna Väliaho panostaakin jatkuvaan kouluttautumiseen ja tekee yhteistyötä myös alueen muiden tilitoimistojen kanssa. Tilitoimisto haluaa erottua osaavana ja neuvovana toimistona.