Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709

Asiakaskokemuksia

Tilipaikka Oy

Tehokkuus ja luotettavuus – taloushallinnon ja tietotekniikan perusta

”Voimme luottaa siihen, että niin omamme kuin asiakkaidemmekin tiedot ovat turvassa.”
– Heleena Peltonen

Tilipaikka Oy:n IT-ympäristön uudistamisen lähtökohtana oli saada varmatoiminen ja tarpeisiin mukautuva IT-ympäristö, joka tukisi mahdollisimman täysipainoisesti täyden palvelun tili- ja isännöintitoimiston palvelukokonaisuutta.

Tilipaikan koko laitekanta, niin työasemat kuin palvelinympäristökin, on nyt keskitetysti Magic Cloudin ylläpidossa. Ylläpitoon kuuluu luonnollisesti kokonaisvaltainen tukipalvelu. Tarpeen vaatiessa tukea on saatavilla nopeasti ja joustavasti niin puhelimitse, etäyhteyksien välityksellä kuin myös paikan päällä asiakkaan tiloissa.

Micro Magicin henkilöstöllä on vahva tietotaito ja halu tarjota nykyaikaista tekniikkaa Tilipaikan toiminnan tueksi, kuvailee Tilipaikan toimitusjohtaja Heleena Peltonen ja lisää, että he ovat ymmärtäneet toimintamme idean ja osaavat tarjota juuri oikeat ratkaisut.

Etäkäyttö on nykyään oleellinen osa niin Tilipaikan kuin heidän asiakkaidensa toimintaa. On tärkeää, että esimerkiksi sähköpostit, työpaikan ohjelmistot ja tiedostot ovat käytettävissä missä ja milloin vain.

– Jos huomaan kotona, että jokin tärkeä tiedosto on unohtunut tulostaa töistä lähtiessäni, voin helposti ottaa etäyhteyden työasemaani. Saan haettua tarvittavat tiedot aivan kuin olisin työkoneellani.

Tilipaikan asiakkaat käyttävät yhä enenevässä määrin ostolaskujen sähköistä kierrätystä ja laskutusohjelmaa. Yhä useammat asiakkaat ovat siirtyneet verkkolaskujen käyttämiseen niin osto- kuin myyntilaskuissa, ja havainneet, kuinka paljon sähköinen käsittely nopeuttaa ja helpottaa heidän työtään.

Ohjelmistojen etäkäytön myötä myös tietoturva-asiat nousevat entistä enemmän esille. Tilipaikalla on käytössään Tikon, Netvisor ja Fivaldi-ohjelmistot.

Magic Cloudin panostus tietoturva-asioihimme on hyvin tärkeää. Voimme luottaa siihen, että niin omamme kuin asiakkaidemmekin tiedot ovat turvassa.

Tilipaikka Oy

Tilipaikka on vuonna 1979 perustettu tili- ja isännöintitoimisto. Tilipaikka on auktorisoitu taloushallintoliiton jäsentoimisto, ISO 9001 sertifioitu ja isännöintiliiton jäsen. Tilipaikan toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Nummelassa ja Karkkilassa.