Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709

Asiakaskokemuksia

SunProfit Oy

Ammattitaitoinen ja rento ilmapiiri luo vahvan pohjan yhteistyölle

”Siirtämällä työvälineemme pilveen, halusimme varmistaa joustavan ja parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.”
– Mikko Karhinen, toimitusjohtaja

Yrityspalvelu Sunprofitin asiakkaina on paljon yrittäjiä, jotka ymmärrettävästi haluavat keskittyä omaan liiketoimintaansa, eikä aikaa tai energiaa jää aina ”paperiasioille”. Tällöin taloushallinnon asioita hoidetaan usein virka-ajan ulkopuolella. Magic Cloudin pilvipalvelut vastaavat SunProfit Oy:n lähtökohtiin ja tarpeisiin, sillä pilvessä ohjelmistoihin ja tiedostoihin on pääsy ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Siirtämällä työvälineemme pilveen, halusimme varmistaa joustavan ja parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme. Toisena tavoitteenamme oli säästää omaa aikaamme IT-asioissa, jotta voisimme keskittyä entistä paremmin ydinosaamiseemme. Halusimme myös olla varmoja siitä, että tietoturva-asiat hoidetaan asianmukaisesti, kertoo Yrityspalvelu Sunprofitin toimitusjohtaja Mikko Karhinen.

Ratkaisevia tekijöitä Magic Cloudin palveluihin päätymisessä olivat yksilöllisesti räätälöitävät ratkaisut, jotka vastaavat yrityksen tarpeita. Sunprofitilla on käytössä MagicDesk-pilvipalvelu, joka on kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksen tietotekniikkaan. Atsoftin Asteri –ohjelmisto on täysihoidossa Magic Cloudin konesalissa ja viestintäratkaisuna on MagicMail-sähköpostipalvelu.

– Tuen tavoitettavuuteen ja sen laatuun olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Pienimmätkin ongelmat otetaan riittävällä vakavuudella ja päivityksistä informoidaan asiakasta hyvissä ajoin ja myös mahdollisista ongelmatilanteista raportoidaan avoimesti.

Tärkeimmiksi asioiksi yritysten välisessä yhteistyössä Mikko Karhinen nostaa Magic Groupin ammattitaidon ja vahvan kokemuksen tilitoimistoalan IT-ympäristöistä. Myös asiakaspalvelun tavoitettavuus on ensiarvoisen tärkeää.

Meille on erittäin tärkeää, että asiakaspalvelu on joustavasti tavoitettavissa ja asiat hoidetaan kerralla kuntoon. Micro Magicilla ja Magic Cloudilla on ammattitaitoiset ja rennot tekijät, joiden kanssa on helppo asioida.

Yrityspalvelu SunProfit Oy

Yrityspalvelu Sunprofit Oy on tilitoimisto, joka toimii Jyväskylän kupeessa Vaajakoskella, sekä Tuusulassa. Sunprofit on innovatiivinen yritys, joka tarjoaa taloushallintopalveluita kokonaisvaltaisesti. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaalleen reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudesta, ajasta ja paikasta riippumatta.