Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709

Asiakaskokemuksia

Nummelan Tilikulma Oy

MagicMail siirsi Nummelan Tilikulman uuteen aikaan

“Magic Cloudin kaverit ymmärtävät asiakkaan tarpeet eikä meille tule yllättäviä laskuja”
– Leila Laaksonen

Aika MagicMailin käyttöönoton jälkeen oli Nummelan Tilikulmassa kuin uuden ajan alku: enää ei tarvinnut arvuutella ovatko sähköpostit menneet perille tai onko jokin viesti kadonnut matkan varrelle. Sähköpostipalvelun käyttöönotto oli vaivatonta ja se vastasi sille asetettuihin odotuksiin.

– Sähköpostien käyttöönotto sujui vaivattomasti ja opastus oli käytännönläheistä. Vanhat sähköpostit säilyivät tallessa ja uudet löytävät hyvin perille. Sähköpostitilaa on riittävästi, eikä roskapostia tule tehokkaan suodatuksen ansiosta, kuvailee Rauni Vilmunen Nummelan Tilikulmasta.

Nummelan Tilikulmalle on tärkeää, että IT-asiat toimivat nopeasti ja mutkattomasti, IT-kumppanin ystävällinen asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti, eikä tyhmiä kysymyksiä ei tunneta.

Meillä ei ole aikaa eikä halua perehtyä IT–asioihin, vaan haluamme keskittyä omiin töihimme, kertoo Nummelan Tilikulman Leila Laaksonen.

Magic Cloudin kaverit ymmärtävät asiakkaan tarpeet eikä meille tule yllättäviä laskuja. Palvelu on aina nopeaa ja ystävällistä, kehuu Leila.

Nummelan Tilikulma Oy

Nummelan Tilikulma Oy tarjoaa yksilöllisiä tilitoimistopalveluja eri aloilla toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille. Yritys palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti, pitkäaikaisella kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Käytössä olevat palvelut:
Sähköposti
Tilitoimistoille