Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709


Acquit Oy

Kun IT toimii, siitä tulee huomaamatonta

”Jos en paremmin tietäisi, niin voisin luulla meidän olevan Magic Cloudin ainoa asiakas, sillä niin hyvin tukipalvelun henkilökunta on heti ajan tasalla meidän tilanteesta, kun olemme yhteydessä”
– Tarja Lamberg, toimitusjohtaja, Acquit Oy

Kun IT toimii, siitä tulee huomaamatonta

Ennen Acquitin ja Magic Cloudin yhteistyötä Acquitin toimistolla taisteltiin lukuisten erilaisten ICT-ongelmien kanssa. Apua haettiin niin ystäviltä kuin myös erilaisilta IT-alan toimijoilta. Tietotekniset haasteet helpottivat, kun Magic Cloud alkoi ylläpitää Acquitin tietoteknistä ympäristöä ja toimittaa yritykselle IT-laitteet.

– Toimiminen ja yhteydenpito Magic Cloudin kanssa on helppoa, kun he tietävät ja tuntevat meidän toimintaympäristömme, kertoo Acquitin toimitusjohtaja Tarja Lamberg.

– Tärkeintä on, että homma toimii. Kun otamme yhteyttä Magic Cloudin tukipalveluun, ongelmatilanteet ratkaistaan todella nopeasti. Ohjelmapäivitysten aikataulut sovitaan etukäteen, jolloin ohjelmat on aina käytettävissä silloin, kun niitä tarvitaan, hän jatkaa.

Magic Cloud toteutti Acquitille MagicDesk-ympäristön, jonka myötä käyttäjien Windows-työpöydät ohjelmineen ja tiedostoineen siirtyivät Magic Cloudin pilveen suomalaisiin palvelinsaleihin. Lisäksi Acquitilla on käytössään sekä MagicMail-sähköpostipalvelu että Magic SafeMail sähköpostin salauspalvelu.

Acquit Oy

Acquit Oy on vuonna 1995 perustettu tilitoimisto, joka palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Acquit tuottaa asiakkailleen laadukkaita kirjanpitopalveluita siten, että niin yrittäjä kuin kirjanpitäjäkin voi nukkua yönsä rauhassa.